Blogg om höns och lantliv

Vi saknar Nuppe

en-tupp
Älskade Nuppe Tupp. Detta fotot tog jag en morgon när jag åt frukost och hönsen var precis utanför fönstret (ja, då menar jag precis utanför!). Nuppe och några av hönorna (gissa vilka? Ja, inte var det Rova i alla fall…) hade nämligen hoppat upp på räcket vid entrén så de fick full insyn över frukosten… Man kände sig lite uttittad… Han var beskyddande och hakade alltid på så gott det gick när vissa hönor gjorde såna här upptåg.

en-tupp1
Dino beter sig i stort sett som vanligt men jag tycker att han har gått och tittat rätt mycket. Och står och spanar. Lite fundersam ser han ut. Han undrar kanske. Man vet ju inte riktigt hur höns känner…

en-tupp2
Och så står han rätt ofta och bara håller koll. Kanske har han insett nu att det är han som är säkerhetsansvarig… Hönorna verkar som vanligt.

en-tupp5
Där var han igen, fast två trappor ner… Han var ju högst i rang (dock inte från början när de var små) men Nuppe hade mer koll på flocken och var oxå mer av en gentleman och meddelade alltid damerna när han hade hittat nåt gott. Men Dino han är förstås bra han oxå på många sätt. Fast Nuppe fattas oss såklart.

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: