Blogg om höns och lantliv

Hundiga dagar

hundar-organisationer2
En nöjd, lugn tjej vilar ut efter dagens aktiviteter. Idag åkte jag och Andruska iväg på hundpromenad med aktiveringsövningar och fika med Hundtöntars förening. Det är en grupp som träffas i Kungsbacka och promenerar ihop med sina hundar. Känns så där prestigelöst där alla slags hundar får vara med. Bra miljöträning för min Andruska som har lite bagage och inte är så bekväm med mycket folk och rörelse på en gång. Roligt att göra nåt ihop med sin hund och att träffa lite folk.

hundar-organisationer3
Och förra lördan var vi på Hundhjälpens stora träff utanför Göteborg. Det var väldigt lyckat! Jätteroligt att se så många olika f.d rumänska hundar och träffa så många trevliga adoptörer. Bra arrangerat med café, tipspromenad samt loppis till förmån för de rumänska gatuhundarna. Olika organisationer fanns oxå på plats, som t.ex Djurskyddet.

hundar-organisationer4
Eftersom Hundhjälpen hade efterfrågat pop-up butiker till träffen passade jag på att ställa ut för mitt företag. Glad över att så många visade intresse och att jag fick sålt några tröjor och vykort! Hundälskare med adoptionstänk är ju en väldigt bra målgrupp att nå ut till (speciellt med detta tröjmotiv: www.guarda.se  🙂 ).

hundar-organisationer1
Hundträffar är inget för vår riesen Atlaz längre, han har nyss fått ett blåsljud på hjärtat och blir lätt ansträngd. Efter snart tolv år har han  gradvis blivit svagare och stelare i bakbenen så vi tar nu bara kortare promenader med honom. Och så verkar han bli stressad av sammankomster eftersom han oxå ser och hör dåligt. Ben, godis och soffmys gläds han desto mer av! Det går lite upp och ner med orken men han är fortfarande pigg och stark när det kommer till kritan, fast mellan varven tar vår goe nallebjörn det rätt lugnt.

hundar-organisationer
Jo, och så var vi ju på kalas hos Magnus syster förra helgen. Med båda våra hundar! Så härligt att kunna gå på middag eller fika och ha hundarna med! Man känner sig liksom lite extra välkommen när ens familjemedlemmar oxå får följa med. Och så slappnar man ju av mer eftersom man vet att att de inte ligger hemma och har tråkigt.

Ha en trevlig helg alla hundälskare! heart

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: