Blogg om höns och lantliv

Stolt hönsmamma

honsmamma4
Idag har vi haft en fotograf här (inte dessa foton) för ett reportage om höns till en tidning 🙂 ! Om hur det är att ha höns som hobby/husdjur, det gillar vi! Jag är så stolt över mina underbara höns och extra stolt över Dino som skötte sig så otroligt exemplariskt! Han är så trevlig och tålmodig! Och så fin! Lät sig snällt fotas och hanteras hur länge som helst. Gullegubben!

honsmamma3
Och vad mat de fått! Jo, för du vet, man får ju ropa in allihop, locka, pocka och mata så de höll sig på rätt plats (de är ju som bekant inte alltid där man vill att de ska vara). Och så råkade vi ju spilla ut halva burken… På bilden är de här för att städa upp, ähum, nej vad gör de nu? Ja, ja, så var det tänkt i alla fall…

honsmamma1
Höns blir ju väldigt bra på kort! Fotografen var jättenöjd och så fascinerad över hur lätt det var. Innan han gick sa han att jag har förändrat hans syn på höns. DET var ju en fantastisk sak! 🙂 Höns måste få högre status och fler behöver inse att det går utmärkt att se dem som husdjur/familjemedlemmar. Det har jag tydligen lyckats signalera idag. Glad för det, och för att ha fått chansen att visa upp hur vackra, sociala, snälla och roliga de är!

honsmamma2
Dessa kort i inlägget har Magnus och jag tagit, ni får troligtvis bilder från reportaget senare här i bloggen om ni vill (men det kan ju dröja ett tag).

honsmamma
Här har vi tagit några av bilderna idag. Fotografen hade ställt stativet nästan mitt i sandbadet och Dora kom då fram och tittade skeptiskt på det, sen på honom och började sen sprätta jord kors och tvärs (för här skulle badas!)… En spännande och rolig dag i hönsens tecken har vi haft!

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: