Blogg om höns och lantliv

Hönsens Midsommar

honsen-sommaren
Festen är över och gästerna har gått hem…
Tack och lov kunde vi faktiskt sitta ute och äta (!), i alla fall en stund. Hönsen fick vara med och mingla. Mysigt!

hons-sommar2
Hönsen tyckte det blev lite läskigt på terassen med så många människor, konstigt möblemang, fladdrande dukar och ballonger. Men ute på gräset gick de förnöjsamt omkring. Mest intressant var det minsta barnet för han tappade potatis… Och när han inte tappade potatis insåg de att det inte gjorde så mycket för det gick ju bra att äta direkt ur handen! Hönsen tyckte den lille killen var väldigt trevlig…

hons-sommar
Finns nog lite brödsmulor och allt möjligt kvar här… Och så mycket havre och vete som de fick! Barnen tyckte det var roligt att skramla med godisbyttan och se hönsen komma springandes. Våra hönor är exemplariska när det kommer till inkallning! Sen blev det matning ur handen för de som vågade. Fast det var ingen som ville mata Dino… hhmm. Men han var desto mer populär att hålla! Han lät sig snällt fotas, sitta i knät, klappas, kramas och bäras! Lille, söte gubben är så tålmodig och snäll!

hons-sommar4
Vi brukar för säkerhets skull ha hundarna i ett eget rum när vi har barnfamiljer här men när gästerna gått hem fick hönsen gå in och hundarna fick vara ute istället. Känns viktigt att alla ska bli sedda och ha det bra! Blev en lyckad Midsommar!

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: