Blogg om höns och lantliv

Spadar, skopor och jord…

grusgang-hons
Nu har vi fått några lass jord och grävskopan har plattat till så nu börjar det likna nåt! Det hela har liksom fått lite former. Kommer bli trevligare och mer lättskött med gräsmatta här än ett sumpigt dike. Spännande!

grusvag-hons
Spännande tycker även hönsen… för när grävmannen hade åkt hem passade vi på att ta en titt. Det här med jord alltså, det är ju bara så skoj! Jag och hönsen har gått och skrotat lite här idag och de har märkt att spaden är ett bra redskap och hjälper gärna till!

grus-hons
I och för sig så var inte skopan helt ointressant den heller… Larvfötter, alltså bara det låter ju mycket intressant 😉 . Gentlemannen Nuppe har fullt upp här och skyndar efter för att hålla reda på äventyrliga radarparet Dora och Kira.

grusgard-hons
Ja, vad kunde man vänta sig? ‘Vad finns det här??’
Nuppe ser skeptisk ut och vill helst att Kira går därifrån.

grus1-hons

Det här med att förlänga gräsmattan, ja, vi tänkte att då kan hundarna springa ända fram till vägen och skälla på folk och hönsen kan liksom bara gå rätt ut på vägen! Blir ju perfekt 😉 . Hönsen har, som du ser, redan fattat tycke för detta… Staketet ska vi förlänga hit ut men det kommer väl knappast hindra vissa. Men innan dess ska vi helst ha gräs här annars kommer både höns och hundar med glädje ta sig an jobbet som jordfräsar…

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: