Blogg om höns och lantliv

Hönsen i snön

honshus-gavel3
Tänkte häromdan att jag skulle fota hönsen lite men plötsligt kom där en galen hund med en vante… Fast lägger man ifrån sig saker får man kanske skylla sig själv. Busiga Andruska älskar mina tjocka röda vantar!

honshus-gavel4
Sådär, där är ni ju. Vågar ni er ut nu då? Är det helt vitt ute måste jag locka ut dom, men så fort det smälter lite och blir några kala fläckar tycker de genast det känns trevligt. Idag är det sol och plusgrader så snart är nog snön borta!

honshus-plintar
‘Iiihhhh, det är kallt!’ Kajsa fick gå först och se hur det verkar. Det är ju rätt läskigt med allt det vita. Och kallt om fossingarna.

honshus-gavel1
Nuppe gick efter för at hålla ett beskyddande öga på damerna. Han funderar på om det är så bra att de gått ut på det vita. Framförallt undrar han nog varför. Kajsa och Kira ser ut att undra detsamma, hur de hamnat där de är… (Nej, det var inte jag som ställde dom där, jag lovar).

honshus-gavel2
Så! Nu har Nuppe vallat in hönorna och de går nu alla prydligt på en betryggande rad. Till och med Nuppe och Dino kan för tillfället tänka sig att stå bredvid varandra nu när det finns annat som är mer irriterande (snön!).

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: