Blogg om höns och lantliv

Perspektiv

djurvanliga-val
Oavsett hur valet gick så kom det en ny dag och alla i familjen är friska. Det är ju ändå det viktigaste! Trots politiskt stök och folks klaganden finns ju mycket att vara tacksam för. Och med en ny dag kommer nya möjligheter – att förändra, påverka och sprida bra saker. Demokrati är som det är, men faktum är att vi alla har en enorm chans, VARJE DAG, att göra denna värld bättre. För val gör vi ju hela tiden – vad vi köper, vad vi stödjer, vad vi säger, vilken attityd vi vill ha och vad vi fokuserar på. Det påverkar. Känns ändå rätt peppigt att ha så mycket att säga till om! Eller hur?

Idag ska jag mysa med djuren, ringa några jag tycker om, sen trycka lite tröjor åt kunder som längtar efter att förbättra det här samhället genom positiva djurvänliga budskap! 🙂

(Tröjorna hittar du här: www.guarda.se)

djurvanliga-val1
Många oroar sig och klagar en dag som denna, hur ska allt bli? Men alltså, det hjälper egentligen inte att klaga. Känns självklart bra en stund och må vara ok. Men onödigt att låta det genomsyra. Man kan ju bara göra det man kan – rösta. Sen blir det som det blir. Vill man så kan man förstås göra mer – engagera sig politiskt men i slutändan blir det som det blir i valet. Som sagt, det är en ny dag och nya tag. Djuren mår bra, vi mår bra, kundernas paket är postade, nu blir det långpromenad med Skruttan! Tänk mest på det du vill uppnå, var tacksam för allt som är bra och värna om varandra, miljön och djuren.
Och förstås – ha en underbar dag!

Annonser

Single Post Navigation

2 thoughts on “Perspektiv

  1. Älskar din positiva inställning:))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: