Blogg om höns och lantliv

Semester!

sommar3
Nu har vi fem veckor semester framför oss! Så härligt! Det ska bli midsommar med syskon och deras barn, några utflykter, långpromenader, fikastunder, filmkvällar, födelsedag, lite jobb, lite fixande i trädgården m.m. Och så massa mys med djuren så klart, som vi haft idag :-).

sommar
Även om jag aldrig helt tar semester så kan jag ändå känna mig ledig. Man behöver ju inte dra igång mer än man har lust till i butiken dessa veckor, handlar folk mycket blir jag glad för det och tar det annars får det vara ok ändå. Ansvaret med djuren har vi ju också alltid – men inget av detta känns betungande. Det har liksom bakats in i livsstilen.

sommar2
Något av det bästa med semestern är att Magnus är hemma varje dag. Kunna äta frukost ihop varje morgon och ha hela dan framför sig. Och kanske något projekt… nä, vänta nu skulle vi inte vara lediga? Vår första sommar här hade vi tusen projekt – lägga stenmur, snickra terass, lägga grus och bygga trappa. Alla andra vårar därefter har vi sagt att ‘men denna sommaren har vi väl ändå inget särskilt’. Fast det har det ju blivit ändå… Vi har målat, gjort hönshus, byggt hönshage, byggt staket osv… Men denna sommaren har vi nog faktiskt inget, på riktigt (tror jag). Vi får väl slappa lite då!

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: