Blogg om höns och lantliv

Frukost

frukost
Vissa dagar känns det som man inte gjort nåt vettigt alls. Det är väl när man går upp för sent och inte tar tag i saker direkt efter frukosten. Men att valla in förrymda höns, rasta hundar, prata i telefon, diska och tvätta är ju också en sysselsättning…
Att gå upp tidigt och äta en ordentlig frukost och att ha något sånär plan för dagen, då har man i alla fall bra förutsättningar tycker jag.
Här är det ägg, mackor med jordnötssmör och kaffe. Och havtornsbär från Magnus föräldrars trädgård. 8 om dagen skulle man visst ta (ok då 🙂 ). Vi har dem i frysen så det är lätt att få en bra bär-rutin. Ser nästan ut som nåt för Anna Skipper… Speciellt drinken, jag brukar ta lite vetekli och annat i den varje morgon, urk. Känns ungefär som man svalt ett marsvin men men… (även om det inte är så stor risk för det i mitt fall).

Jo, om någon undrar så har jag faktiskt inte matchat tallriken och bären med WSPA:s tidning… jag lovar, det var en ren slump!

frukosten
‘Men vad har du där, basilika?’ Någon spatserar visst omkring på staketet och passar på att iaktta det hela…

frukostar
Dino som är lite tung av sig stannar snällt på marken. Man vet alltid var man har honom, till skillnad från de flaxiga, rymningsbenägna leghornen…

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: