Blogg om höns och lantliv

En solig glad Påsk

klippahund
Hoppas du haft en härlig Påskhelg! Den mesta tiden av dessa fina dagar spenderade vi utomhus. Har kopplat av på terassen, haft påskmiddag för mina syskon och respektive, umgåtts med djuren, varit på påsk-fika, tagit långpromenader och fixat lite. Här blev det klippning av Atlaz, välbehövligt! Han får en riktig energikick av att bli så ‘smal’. Rätt förståeligt, blir ju en del ull, jag menar hår… Apropå ull har ju grannarna fått lamm! Ett påsktecken bland andra – påskliljor, påskris, grönskan och fågelkvittret!

klippa
Passade också på att tvätta av sittpinnen, nätet till gödselbrädan och stegen upp dit. Tacksamt, för grejerna torkar så snabbt i den varma solen. 🙂

klippalavendel
Och så är det ju svårt att låta bli att gå omkring och bara skrota i trädgården – knipsa av lite, rensa lite, titta lite, planera lite osv. Sen måste man ju ibland bara sätta sig och insupa det där havet av vitsippor! Jag älskar våren och alla vitsippor!

klippare
Tupparna håller sams för det mesta, här är det putsning tillsammans på trappan. Hönsen är väldigt förtjusta i trappan, både ovan- och underdelen. Och terassen!

Påsken har innehållit allt som den brukar och vi är nöjda! Fast vänta nu, var det inte något med ägg och uppståndelse också…? Det har man en tendens att glömma bort, i alla fall det sistnämnda… Vi tar den biten imorgon. Ok? För vi hade faktiskt en grej med detta på Påskdagen, hhmm.

 

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: