Blogg om höns och lantliv

Långhelg!

huus
En sån fin morgon det var idag. Kändes nästan som det skulle bli lite SOL! Eller nej, där tog jag kanske i. Men vad gör det. Känns helt ok att kunna vara ute och jobba några timmar och låta hönsen äta av fortfarande grönt gräs i januari. Jag är nöjd så länge jag slipper bråddar, skottning, sandning och långkalsonger. Vägen här blir lätt isbana annars, då är det lite väl äventyrligt att ta morgonpromenaden (M brukar få sovmorgon) med två ivriga vovvar som ihop har samma vikt som en själv… Speciellt när de får syn på något!

jobb
Äntligen har vi alltså satt igång med nätet igen. Det kom helt av sig där i november. Igår tog vi nya tag och idag hann vi nästan klart. Aktiviteten ‘hoppa genom plank’ byter vi ut tycker vi – Andruska får snart nöja sig med att bara röja loss i trädgården! Hönsen fortsätter i och för sig göra som dom vill, men men… vi har kanske försvårat något för rymlingarna i alla fall.
Åh, vad jag gillar såna här jobbardagar! Att få saker gjort, vara ute tillsammans och samtidigt kunna ha hönsen omkring sig. I bilden syns från vänster Dino, Dora, Kajsa, Nuppe, Kira och Magnus.

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: