Blogg om höns och lantliv

Mer kvistar

kvist
Joakim och Alma får vara med mig i köket ibland på dagarna när Magnus och Atlaz är på jobbet. Vi äter ofta frukost ihop. Blåbärskvistar är poppis och väldigt bra syssla för näbben. Jag plockar dom året om, nu är de nog godast med bara knoppar på.
kvistar-jul
Undrar vad Alma funderar på. Kanske vad hon önskar sig i julklapp… Alma är mer orädd än Joakim och mer nyfiken. Åker ibland med på axeln när man ska sätta på kaffe och följer uppmärksamt allt som tas ut från kyl och skåp.
kvistar-nymfparakit
Spenatblad – gott och nyttigt. Tycker hon är supersöt när hon håller grejer med klon. Det gör inte Joakim, han är lite präktigare på något sätt, rädd för utsvävningar. Å andra sidan är det bara Joakim som visslar melodier. Han är en riktig solstråle, man kan komma ner en trött mörk morgon och mötas av busvisslings-maraton… På vissa tar han i lite extra eller ändrar om någon ton. Svårt att inte smittas av hans glädje!
kvistar-till-parakiter
Oj, det här var visst innan servering. När dessa två har varit framme brukar det inte se så här fint ut… Fåglar är nog världens skräpigaste husdjur! Och klickarna? Ja, dom har jag lovat Magnus att ta upp, annars får de inte göra fler besök i köket…

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: