Blogg om höns och lantliv

Hallå, vi är här nere, i kärret!

stenbro
Har blivit med bäck :-). Eller, bara när det regnat, annars liknar denna trädgårdsdel mest ett sumpigt kärr… Trots alla stordrickande björkar.
Tre tunga stenar agerar bro. I ena änden finns grinden till höns/hundträdgården, i andra änden en stigen upp till vägen. Och här, i mitten är vi inte så ofta, vad gör man i ett träsk? sten
Jo, man dricker, man äter, man krafsar, man letar, får gegga på fötterna och tittar på när matte snubblar omkring med kameran. ‘Kärret’ är egentligen fint men vi är mindre här eftersom det är lite nedanför och utanför staketet. Leghornen var inne så Stina, Dino och Rova fick vara med och fota här en stund. Det värdesatte dom genast! Allt skulle undersökas! När jag fotade hörde jag ett plums intill. Tittade dit och såg en förvånad Stina som snabbt flög upp och skakade av sig vattnet från en djup grop hon ramlat i… Höns är så otroligt charmiga! Lilla stumpan kunde ju inte veta att det var mer än en vattenpöl. Leghornen rymmer ner hit ibland när det passar dom och gör gropar (åt andra!).

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: