Blogg om höns och lantliv

Magnus fyller år

Mkalas
Mkalas2
Magnus fyllde år igår så vi hade lite kalas med hans familj – egengjord smörgåstårta, tårta (ja, lite kaka på kaka faktiskt, urk…), sol och presenter. Lyx att kunna sitta ute!
Han tycker det är praktiskt att få något plagg eftersom han inte gillar att shoppa så han fick fick en långärmad, lite sådär ‘halvfin’ tröja av mig. Han gillar inte skjorta och obekväma finkläder men behöver ändå vara proper på jobbet, så den fick bli mellantinget. Som variation från alla pikétröjor han fått tidigare. Kläder som passar både hemma och på jobbet är dom bästa, det tycker jag också (för jag jobbar ju hemma ;-)). Lagom praktiska och bekväma men hyfsat snygga och tidlösa.
Och så fick han en peng till ett litet byggprojekt – jag och hans föräldrar hade pratat ihop oss om ett litet tak över grovköksentrén så vi bidrog till det. Sen ‘spårade det ur’ lite med alla möjliga projektidéer, möjligheter med huset och var man kan ha det ena och det andra på vår lite knasiga naturtomt med skeva vinklar och nivåer. Ja, vi får se, fördelen med att få en peng är ju att den alltid kan användas till något annat ifall man vill… Det är väl ännu en grej som är rolig med att bo på landet – man får lust att bygga, greja och skapa saker!
Hönsen fick också tårta – av havregryn och äpple! När alla är nöjda är det som bäst!

Annonser

Single Post Navigation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: